Bungalow Tillsammans - Lysvik Sätergården
Uit het gastenboek
  Homepage
  Omgeving
  Beschikbaar-heid, huurprijs en overige info

Interieur

Gastenboek
Toen ik met mijn mamma ging wandelen, hebben we 2 elanden gezien. Ze stonden vlakbij ons. Ik ben wel twee keer per dag het meer op geweest om de bevers te zien. Dit huis was echt wat ik ervan verwacht had. Een bos achter en een meer ervoor. Net een prentenboek.

Marte, 10 jaar. juli 2011
Drie weken in jullie gezellige huis doorgebracht en erg genoten van de rust en de prachtige natuur. Ook de kinderen (2,5 en 5,5 jr) hebben zich goed vermaakt.Het meest fascinerende vonden we dat we op het eilandje in het meer verse elandenpoep vonden. Dus die dieren zwemmen gewoon het meer over! We hebben het hier heerlijk gehad.
Fam. Pieterman uit Deventer, 28 augustus 2011


Al ras bleek dat we ons hier thuis voelden, mede door het grote comfort. Reeds na een uur hadden Ruurd en Paul een forse snoek gevangen die nog diezelfde avond op de barbecue lag. Heerlijk gewandeld en in de zon gezeten. Uitstekend gegeten bij Lysviks Pärla aan het water in Lysvik en op frisse avonden bij de open haard naar jullie talrijke krimi's op dvd gekeken. Kortom een heelijke vakantie en dank voor de gastvrijheid.

Paul en Marianne Janssen (B) + Ruud en Helene (NL), 8 juni 2012


We hebben met 2 gezinnen een schitterende week beleefd in jullie huis. Veel wild gezien, gevist op de steiger, geroeid en gezwommen. Ons dochtertje Iiris (7) heeft zelfs bij Eva, jullie beheerder, mogen paardrijden. Een wandeling om het hele meer is echt aan te bevelen.
Kortom, wij hebben een heerlijk week gehad en graag tot een volgende keer.

Fam Laenen uit Sevenem en Fam. Pasmans uit Oirschot. September 2012
Wir hatten eine wonderbare Woche mit vile Sonnenschein, mit viel Badevergnügen, mit viel Entspannung, mit paddeln, mit Angerglück (2 Hechte). Alles war noch schöner als wir uns voorgestelt haben. Vielen dank und herzliche Grusse von Fam Wolpers

(Lina, Astrid, Sven) und Fam Reinhardt (Emma, Imke, Gabi) 27.07.2013
De eerste dag was gelijk al een topdag. Geert en Arie hadden al gelijk een snoek gevangen en diezelfde avond 3 elanden gezien. We hebben veel gezwommen en gewandeld. Op het eilandje in het meer hebben we gebarbecued.
Het huis was erg fijn met alles erop en eraan. We hebben genoten.

Jo-Anne, Geert, Liam, Toine, Marleen en Arie, 17 augustus 2013

Hallo mensen die hier wonen!
Het was heel leuk hier. We hebben gezwommen in het meer (wel koud) en geroeid, we hebben gewandelt in het bos, ik was daar bijna mijn schoen kwijt, mijn voet zakte weg in de modder, maar toch was het leuk. Sory dat ik het zeg, maar jullie piano moet nodig gestemt worden en waar komt die schedel vandaan en die elandenhuid? We hebben goed gekeken naar de foto's in de gang, zo hebben we een beetje gezien hoe jullie gezin in elkaar zit.
Het was hier super.

Groeten van Sterre Nyst (8 jaar), 4 september 2010

Letterlijk niet te meten is de stilte, nog versterkt door het zingen van de bomen. Ik luister en kijk in het oneindige blauw. Niets kan mij nog gebeuren.
Oh ja, de wijn staat nog niet koud. Daarme is gellijk mijn enige zorg hier weergegeven: staat de wijn al koud?. Zelden een meer ontspannen vakantie gehad in dit mooie land van ruimte en licht.

Ton Llieveld, Aerdenhout. 26 juni 2009

Ik ben echt een beetje verliefd geworden op Värmland en in jullie huis voel ik me wonderwel thuis.

Ankie Giebel, Aerdenhout, 26 juni 2009

Wat een heerlijk huis! Onze monden vielen spontaan open bij aankomst. Het huis was zelfs nog mooier dan de foto's ons hadden doen geloven. We hebben bijna elke week geskied in Hovfjället (nog nooit zoveel sneeuw gezien) en zijn 1 dag naaar Karlstad geweest. Op het meer hebben we sneeuw geruimd en een mooie ronde schaatsbaan gemaakt. Het was een heerlijke wintersportvakantie.Dank voor alles, jullie hebben een fantastisch huis in een prachtige omgeving.

Raymond, Heid, Feline en Pernette, 27 februari 2009

Wat een prachtig land. De eerste dagen sneeuwde het bijna de hele dag, maar vanaf woensdag was de lucht strak blauw, bij een temp van minus 23 graden. Maar geen wind, dus geen last van de kou gehad.
Het was een heerlijk sportieve winterse week. Het huis was heerlijk confortabel en warm. Leuk dat er een piano was. Ook de open haard en de suana waren niet te versmaden. We hebben genoten.

Ron en Romana van Maarn/Ben en Marie Freriks. 8 februar 2003

"Goeie muziek, films en interessante boeken!" - Jos. K